reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

náplň

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 790 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 013 hodnocení

Cuketa na talíři: Oblíbené recepty, které musíte vyzkoušet!

4. 8. 2020

Bábovka

4,7 1 741 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 827 hodnocení

Inspirováno Itálií: Slaný koláč Caprese krok za krokem

3. 8. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 208 hodnocení

Dezert na neděli: Borůvkové domácí tiramisu krok za krokem

2. 8. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 607 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 784 hodnocení

Tip na víkend: Nadýchaná borůvková bábovka s jogurtovou polevou

31. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 292 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 677 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

31. 7. 2020

Postup přípravy

Připravíme si aspik nebo želatinu.

Misky nebo kovové formičky vylijeme studenou vodou, vytřeme a a vylijeme aspikem tak, aby se v nich vytvořila asi 3 mm silná vrstva. Dno ozdobíme hráškem a kapií a lehce zakapeme aspikem. Pak mističky naplníme masovou pěnou a necháme ztuhnout. Podle chuti můžeme pěnu - dno formičky ještě zakápnout aspikem. Masovou pěnu v aspiku necháme ztuhnout.

Ztuhlou masovou pěnu vyklopíme z formiček, opatrně poklademe na talíře a ozdobíme. Masovou pěnu podáváme ihned a skladujeme v chladu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Masová pěna v aspiku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.