reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Masopustní cibulačka s uzeným masem a majoránkovými krutony

Recept na výbornou cibulačku. Ingredience vydají na 1,5 litru této skvělé polévky.


  • 4,3

    4,3 6
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Uzené maso vložíme do studené vody, přidáme kořenovou zeleninu, divoké koření. (Vodu zatím nesolíme kvůli slanosti masa) a uvedeme do varu. Až se uzené maso uvaří doměkka, maso vyjmeme, vývar přecedíme.

Na másle orestujeme cibuli nakrájenou na klínky, restujeme do tmava. Zaprášíme hladkou moukou, zarestujeme, zalijeme pivem a svaříme.

K cibulce přilijeme vývar z uzeného masa, provaříme cca 35min. Osolíme, opeříme, přidáme uzené maso nakrájené na kostičky.

Toustový chléb nakrájíme na kostičky, opečeme na sucho na pánvi. Rozpustíme si trochu másla, přidáme čerstvou majoránku, zpěníme a přilijeme ke krutonům.

Hotovou masopustní cibulačku s uzeným masem podáváme s majoránkovými krutony.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Masopustní cibulačka s uzeným masem a majoránkovými krutony

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.