reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Maso staré Blažkové

Recept především pro milovníky nakládaného masa.


  • 4,1

    21×

    4,1 21
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 540 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Česnek oloupeme a utřeme se solí.

Vejce rozšleháme spolu se solamylem. Přidáme utřený česnek a zamícháme. Necháme 15 minut odstát při pokojové teplotě, přidáme zbytek koření a maggi. Dobře promícháme.

Řízky omyjeme, osušíme, naklepeme a dáme do pekáčku s vyšším okrajem.
Zalijeme připravenou směsí, přikryjeme alobalem a necháme nejméně 60 hodin odležet v ledničce.

Poté řízky z vepřového smažíme na pánvičce klasickým způsobem.

Dobrou přílohou jsou opečené brambory nebo bramborové krokety.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Maso staré Blažkové

    Celkový počet komentářů: 4
    • havel
      havel

      paní kuchařko - mořidlo se syrovým vejcem(! ) nesmí být ze zdravotních důvodů na vzduchu (třebaže v chladu) ani 24 hodin - nabádáte lidi k nebezpečnému hazardu.

      19.12.2007 17:09:18

    • Blanka
      Blanka

      Maso staré Blažkové

      PO 60ti hodinách v lednici,to tedy nevím.Nestačilo by 60 minut?

      10.10.2007 19:14:17


      • Ivy
        Ivy

        Re: Maso staré Blažkové

        Nemusi to byt v lednici celych 60 hodin,jde predevsim o to ze cim dele se maso rozlezi,tim ma lepsi chut.Samozdrrejme pokud spechate,nebo s jinych duvodu nemuzete nechat maso v lednici celych 60 hodin udelejte si ho driv a bude mit jiste taktez vynikajici chut.

        23.10.2007 15:25:15


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Maso staré Blažkové

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.