reklama
hledat uživatel
       

Maso s houbami

Recept na hovězí maso z polévky s hříbky a citronem.


  • 5,0

    5 1
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 824 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 668 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 169 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 565 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Postup přípravy

Vařené hovězí maso z polévky necháme vystydnout a potom nakrájíme na plátky. Čerstvé houby, nejlépe pravé hříbky, očistíme a nakrájíme.

Na másle osmahneme pokrájenou cibulku. Přidáme plátky hub, drcený kmín a na tom opékáme po obou stranách vařené hovězí maso až dostane pěknou barvu.
Osolíme, zaprášíme moukou, osmahneme a přilijeme trochu vývaru. Maso s houbami zjemníme smetanou, zakápneme citronovou šťávou a podle chuti přidáme vegetu. Už jen prohřejeme.

Maso na talíři obložíme vařenými brambory, zalijeme omáčkou s houbami
a posypeme pokrájenou petrželkou. Maso s houbami ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Maso s houbami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.