Máslové glazované ředkvičky

20 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 294x
Recept na skvělou chuťovku nebo doplněk především k jídlům z hovězího masa.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Ředkvičky dáme do kastrůlku a zalijeme vodou tak, aby jí byly ne zcela potopeny. Přidáme cukr a máslo, uvedeme do varu. Povaříme, až se všechna voda odpaří a ředkvičky budou vláčné, ale stále ještě křupavé a hezky lesklé.

Tepelnou úpravou získají ředkvičky úplně jinou chuť.

Máslové glazované ředkvičky jsou skvělé jako chuťovka nebo doplněk především k jídlům z hovězího masa.

babca48 autor receptu:

Máslové glazované ředkvičky

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Máslové glazované ředkvičky - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 1134 kJ / 270,9 kCal (na 1 porci)


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Máslové glazované ředkvičky

Přidat příspěvek k receptu Máslové glazované ředkvičky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept