Máslové glazované ředkvičky

20 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 282x
Recept na skvělou chuťovku nebo doplněk především k jídlům z hovězího masa.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Ředkvičky dáme do kastrůlku a zalijeme vodou tak, aby jí byly ne zcela potopeny. Přidáme cukr a máslo, uvedeme do varu. Povaříme, až se všechna voda odpaří a ředkvičky budou vláčné, ale stále ještě křupavé a hezky lesklé.

Tepelnou úpravou získají ředkvičky úplně jinou chuť.

Máslové glazované ředkvičky jsou skvělé jako chuťovka nebo doplněk především k jídlům z hovězího masa.

babca48 autor receptu:

Máslové glazované ředkvičky

Počet přidaných receptů: 9

Ingredience

na porce

Energetický příjem

Máslové glazované ředkvičky - vypočítali jsme, že jedna porce připravená z uvedeného množství surovin představuje přibližný energetický příjem: 1134 kJ / 270,9 kCal (na 1 porci)
Vaše cena 2199 běžně 4398 Kč sleva 50 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Máslové glazované ředkvičky

Recept se nachází v 11 kuchařkách
Zelenina a luštěniny od tetičky
veraricna
Zelenina a luštěniny od tetičky 3894 receptů
zjirousek
Zelenina 529 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Máslové glazované ředkvičky

Přidat příspěvek k receptu Máslové glazované ředkvičky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept