reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Máslo s chutí bylinek

Ochucené máslo vhodné na grilovaná masa, ryby, ale i k namazání na chleba.


  • 3,2

    77×

    3,1 77
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 549 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 817 hodnocení

Videorecept: Chutná zelňačka s klobásou

24. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Recept na kmínový chléb z domácí pekárny krok za krokem

23. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 536 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Postup přípravy

Kostku jihočeského másla necháme povolit při pokojové teplotě. Bylinky si nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme.

K máslu přidáme sůl, pepř, prolisovaný česnek, čerstvou bazalku, pažitku, petrželku, případně i jiné bylinky. Máslové těstíčko propracujeme a upravíme ve váleček, který zabalíme do alobalu a uložíme do ledničky.

Bylinkové máslo krájíme na kolečka a podáváme na různých pokrmech.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Máslo s chutí bylinek

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.