reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Máslo s chutí bylinek

Ochucené máslo vhodné na grilovaná masa, ryby, ale i k namazání na chleba.


  • 3,2

    77×

    3,1 77
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 773 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 004 hodnocení

Rajčata v receptech: Rajčatové polévky, omáčky i báječné saláty

9. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 729 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 819 hodnocení

Jak využít zeleninu ze zahrádky? Zkuste recept na pravé maďarské lečo

8. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Proč jíst maliny? Zlepší vám pleť a odbourají cholesterol

7. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 602 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 776 hodnocení

Když není čas na pečení: Recept na rychlý koláč s rybízem

6. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 673 hodnocení

Jak přežít horko: Zkuste melounovou limonádu!

5. 7. 2020

Postup přípravy

Kostku jihočeského másla necháme povolit při pokojové teplotě. Bylinky si nakrájíme nadrobno. Česnek oloupeme a prolisujeme.

K máslu přidáme sůl, pepř, prolisovaný česnek, čerstvou bazalku, pažitku, petrželku, případně i jiné bylinky. Máslové těstíčko propracujeme a upravíme ve váleček, který zabalíme do alobalu a uložíme do ledničky.

Bylinkové máslo krájíme na kolečka a podáváme na různých pokrmech.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Máslo s chutí bylinek

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.