reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Lučinu utřeme s oběma cukry a dáme do lednice ztuhnout. Podle chuti můžeme vmíchat i žloutek. Konzervu ovoce otevřeme, ovoce slijeme a necháme okapat.

Uvaříme si silnou tureckou kávu a hrneček jí odebereme. Vlijeme do ní griotku, promícháme a lehce v ní namáčíme piškoty, které klademe do dortové formy. Na piškoty rozetřeme část krému, poklademe částí ovoce a takto střídáme vrstvy do vyčerpání. Poslední by měly být piškoty nebo krém. Dort zatížíme a uložíme do lednice nebo chladné místnosti, kde jej necháme do druhého dne ztuhnout.

Martinčin opilý dort nakrájíme a můžeme podávat. Vřele k němu doporučuji šlehačku.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Martinčin opilý dort

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.