Marmeláda z červené cibule

1 hod | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 2152x
Recept na chutnou marmeládu z červené cibule.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Med, třtinový cukr a portské víno promícháme. Oloupané cibule nakrájíme na jemné kroužky. K medové marinádě přidáme nakrájenou cibuli a dobře promícháme. Přikryjeme folií a necháme alespoň na 2 hodiny v lednici odležet.

Z marinády vybereme cibuli, kterou vložíme do kastrůlku s bylinkami. Cibuli zalijeme octem a pomalu vaříme do zhoustnutí. Hustou marmeládu odendáme z tepla.

Ještě horkou marmeládu z červené cibule si rozdělíme do 4 sklenic (200 ml), dobře uzavřeme, obrátíme a přikryté utěrkou necháme vychladit.

Marmeládu z červené cibule podáváme podle chuti.

Samman autor receptu:

Marmeláda z červené cibule

Počet přidaných receptů: 923

Ingredience

na porce
Vaše cena 2990 běžně 7109 Kč sleva 58 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Marmeláda z červené cibule

Recept se nachází v 24 kuchařkách
Pomazánky,zelenina a různé slané pečivo
zjirousek
Zavařování 418 receptů
Zelenina a luštěniny od tetičky
veraricna
Zelenina a luštěniny od tetičky 3895 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Marmeláda z červené cibule

Přidat příspěvek k receptu Marmeláda z červené cibule
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept