reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Marmeláda z červené cibule

Recept na chutnou marmeládu z červené cibule.


  • 4,6

    4,5 9
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Med, třtinový cukr a portské víno promícháme. Oloupané cibule nakrájíme na jemné kroužky. K medové marinádě přidáme nakrájenou cibuli a dobře promícháme. Přikryjeme folií a necháme alespoň na 2 hodiny v lednici odležet.

Z marinády vybereme cibuli, kterou vložíme do kastrůlku s bylinkami. Cibuli zalijeme octem a pomalu vaříme do zhoustnutí. Hustou marmeládu odendáme z tepla.

Ještě horkou marmeládu z červené cibule si rozdělíme do 4 sklenic (200 ml), dobře uzavřeme, obrátíme a přikryté utěrkou necháme vychladit.

Marmeládu z červené cibule podáváme podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Marmeláda z červené cibule

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.