Marmeláda z červené cibule

1 hod | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1983x
Recept na chutnou marmeládu z červené cibule.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Med, třtinový cukr a portské víno promícháme. Oloupané cibule nakrájíme na jemné kroužky. K medové marinádě přidáme nakrájenou cibuli a dobře promícháme. Přikryjeme folií a necháme alespoň na 2 hodiny v lednici odležet.

Z marinády vybereme cibuli, kterou vložíme do kastrůlku s bylinkami. Cibuli zalijeme octem a pomalu vaříme do zhoustnutí. Hustou marmeládu odendáme z tepla.

Ještě horkou marmeládu z červené cibule si rozdělíme do 4 sklenic (200 ml), dobře uzavřeme, obrátíme a přikryté utěrkou necháme vychladit.

Marmeládu z červené cibule podáváme podle chuti.

Samman autor receptu:

Marmeláda z červené cibule

Počet přidaných receptů: 903

Ingredience

na porce
Vaše cena 2990 běžně 6240 Kč sleva 52 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Marmeláda z červené cibule

Recept se nachází v 24 kuchařkách
zjirousek
Zavařování 414 receptů
Zelenina a luštěniny od tetičky
veraricna
Zelenina a luštěniny od tetičky 3849 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Marmeláda z červené cibule

Přidat příspěvek k receptu Marmeláda z červené cibule
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept