Marmeláda z červené cibule

1 hod | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 2412x
Recept na chutnou marmeládu z červené cibule.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Med, třtinový cukr a portské víno promícháme. Oloupané cibule nakrájíme na jemné kroužky. K medové marinádě přidáme nakrájenou cibuli a dobře promícháme. Přikryjeme folií a necháme alespoň na 2 hodiny v lednici odležet.

Z marinády vybereme cibuli, kterou vložíme do kastrůlku s bylinkami. Cibuli zalijeme octem a pomalu vaříme do zhoustnutí. Hustou marmeládu odendáme z tepla.

Ještě horkou marmeládu z červené cibule si rozdělíme do 4 sklenic (200 ml), dobře uzavřeme, obrátíme a přikryté utěrkou necháme vychladit.

Marmeládu z červené cibule podáváme podle chuti.

Samman autor receptu:

Marmeláda z červené cibule

Počet přidaných receptů: 929

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Marmeláda z červené cibule

Přidat příspěvek k receptu Marmeláda z červené cibule
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept