reklama
hledat uživatel
       

Marinovaný zajíc

Zajíc naložený v pivu a pečený se smetanou. Nejlepší s červeným zelím.


  • 2,9

    1 023×

    2,9 1023

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Zajíce dobře odblaníme a naložíme na 2 dny do piva.

Pak jej necháme okapat, protkneme klínky slaniny, namočenými v soli a pepři, odstřihneme hřbet, předek a zadek a opečeme na rozehřátém másle. Zajíce podlijeme trochou vývaru a pečeme pod pokličkou. Jakmile je marinovaný zajíc téměř měkký, přidáme ohřátou smetanu a dopečeme.

Marinovaného zajíce podáváme s vařenými brambory, červeným zelím a brusinkovým kompotem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Marinovaný zajíc

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.