reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Marinovaný pstruh na grilu s bylinkami

Vyzkoušejte recept na grilované pstruhy s chutí šalvěje, tymiánu a rozmarýnu, které předem naložíme do směsi cukru a soli. Takto připravené ryby se zpevní a zůstanou šťavnaté.


  • 4,0

    12×

    4 12
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

marináda

podle potřeby

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 652 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Znáte eintopf, quiche nebo kofty? Prověřte své vědomosti mezinárodní kuchyně v našem testu

21. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 727 hodnocení

Luštěninové rigatoni se sušenými rajčaty a uzeným tofu krok za krokem

20. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 130 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 184 hodnocení

Recept na kuřecí stehna s houbami krok za krokem

19. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 719 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 600 hodnocení

Luštěninové saláty: Jak na zdravý oběd, který opravdu chutná

17. 2. 2020

Postup přípravy

Pstruhy očistíme a rozložíme do pekáčku. Cukr promícháme se solí a navrstvíme na připravené ryby. Vše zakapeme alkoholem, zakryjeme folií a necháme alespoň 2 hodiny marinovat.

Uleželé pstruhy omyjeme, řádně osušíme, osolíme, opepříme, dutinu břišní naplníme bylinkami a převážeme potravinovou nití. Mřížku grilu potřeme špekem a při střední teplotě, nebo na okraji grilu, pečeme ryby z obou stran dozlatova. Během pečení potřeme rybu olejem.

Grilované pstruhy s bylinkami rozdělíme na porce, obložíme citronem a podáváme s pečivem nebo pečenými brambory a zeleninou.


Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Marinovaný pstruh na grilu s bylinkami

    Celkový počet komentářů: 1

    • Miky
      Miky

      Komentář k receptu Marinovaný pstruh na grilu s bylinkami

      Zajímavý recept! Kolik asi soli dáváte k cukru?

      17.08.2014 15:12:23


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Marinovaný pstruh na grilu s bylinkami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.