reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Marinovaný pstruh na grilu s bylinkami

Vyzkoušejte recept na grilované pstruhy s chutí šalvěje, tymiánu a rozmarýnu, které předem naložíme do směsi cukru a soli. Takto připravené ryby se zpevní a zůstanou šťavnaté.


  • 4,0

    12×

    4 12
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Pstruhy očistíme a rozložíme do pekáčku. Cukr promícháme se solí a navrstvíme na připravené ryby. Vše zakapeme alkoholem, zakryjeme folií a necháme alespoň 2 hodiny marinovat.

Uleželé pstruhy omyjeme, řádně osušíme, osolíme, opepříme, dutinu břišní naplníme bylinkami a převážeme potravinovou nití. Mřížku grilu potřeme špekem a při střední teplotě, nebo na okraji grilu, pečeme ryby z obou stran dozlatova. Během pečení potřeme rybu olejem.

Grilované pstruhy s bylinkami rozdělíme na porce, obložíme citronem a podáváme s pečivem nebo pečenými brambory a zeleninou.


reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Marinovaný pstruh na grilu s bylinkami

    Celkový počet komentářů: 1

    • Miky
      Miky

      Komentář k receptu Marinovaný pstruh na grilu s bylinkami

      Zajímavý recept! Kolik asi soli dáváte k cukru?

      17.08.2014 15:12:23

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Marinovaný pstruh na grilu s bylinkami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.