reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 557 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 824 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 668 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 168 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 565 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Postup přípravy

Filé lososa omyjeme a osušíme.

Z půlky chemicky neošetřeného citronu nastrouháme kůru a z celého citronu vymačkáme šťávu. Přidáme asi 100 ml kvalitního olivového oleje a vložíme porce lososa. Přidáme jemně nakrájenou jarní cibulku, na půlkolečka nakrájenou červenou cibuly a vsypeme oba druhy celého pepře. Naloženého lososa uložíme do chladu a necháme asi 30 minut odpočinout.

Poté lososa vyjmeme z marinády a spolu s pepřem naložíme do směsi soli a cukru. V této směsi necháme lososa 72 hodin odležet.

Poté marinovaného lososa krájíme na velmi tenké plátky a podáváme při slavnostních příležitostech.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Marinovaný losos

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.