Vepřový bůček očistíme, opláchneme a osušíme. Kůži nařízneme tak, aby vznikly kostičky, poté bůček ze všech stran nasolíme.
V mističce důkladně našleháme med a olivový olej do hladké směsi. Přidáme hořčici a sůl. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
Medovou marinádou polijeme maso ze všech stran. Nahoru naskládáme plátky česneku a maso ještě posypeme nahrubo nadrceným pepřem. Takto naložené maso vložíme do lednice a necháme do druhého dne odležet.
Marinované maso na druhý den dáme do pekáčku, přikryjeme poklicí a pečeme. Vepřový bůček pečeme i s marinádou a lehce podlijeme vodou. Když je maso měkké, poklici odklopíme a necháme nakrájenou kůrčičku zezlátnout.
Marinovaný bůček na medu nakrájíme na plátky a podáváme ho ještě teplý, ale chutnat bude i za studena.