reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Marinované žampiony

Jednoduchý recept, ale opravdová lahoda. Pokud chcete, můžete směs nechat přes noc uležet.


  • 3,0

    202×

    3 202
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 549 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 817 hodnocení

Recept na kmínový chléb z domácí pekárny krok za krokem

23. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 536 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Postup přípravy

Šalotku s česnekem oloupeme a nasekáme. Oba citrony vyšťavíme.
Na pánvi rozpálíme olivový olej a šalotku s česnekem a petrželkou necháme zesklovatět. Vše podlijeme bílým vínem a citronovou šťávou a necháme vzkypět.

Zmírníme teplotu, směs osolíme, opepříme a přidáme tymián.

Houby očistíme, ale neomýváme, a vložíme je na pánev ke směsi cibule, česneku a bylinek. Restujeme zhruba 10 - 15 minut, odstavíme a necháme vychladnout.


Podáváme s čerstvým bílým pečivem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Marinované žampiony

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.