reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Marinované vepřové plátky

Marinované vepřové plátky

Jemné vepřové řízky s tenkou krustičkou podáváme s teplým hráškem a sázeným vejcem.


  • 4,2

    101×

    4,2 101
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

marináda

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme, naklepeme a z obou stran osolíme a opepříme. Cibulku očistíme a velice jemně nasekáme. Hrášek necháme okapat.

Marináda: Vejce rozšleháme s majonézou, sójovou omáčkou a solamylem v krém. Do takto připravené marinády vložíme plátky masa a necháme do druhého dne rozležet.

Na horkém oleji osmažíme plátky vepřových řízků doměkka, vyjmeme z výpeku a uchováme na teple.

Do výpeku přidáme lžíci másla, na kterém necháme zpěnit jemně usekanou cibulku. Potom vmícháme okapaný hrášek a vše krátce prohřejeme.

Na jiné pánvičce nebo lívanečníku připravíme sázená vejce.

Marinované vepřové plátky podáváme s teplým hráškem a sázeným vejcem. Vhodnou přílohou jsou hranolky, pečené nebo vařené brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Marinované vepřové plátky

    Celkový počet komentářů: 5
    • danuse
      danuse

      kuřecí omeleta

      400g kuřecí maso,2 m.lžičky woršestr,2m.lžičky sojová om.,3 v.lžíce solamyl,půl m.lžičky pepř ml.,1 m.lžička soli, 2 vejce, 1 cibule Postup: maso nakrájíme na tenké nudličky,cibuli na jemno,přidáme další přísady a necháme do druhého dne uležet. Pak upečeme na rozpáleném tuku placku,asi 5 min.na každé straně. Podáváme s bramborem ,nebo s chlebem a zeleninou.

      22.11.2009 19:11:28

    • alča
      alča

      Také si myslím že to je výborné.Zkusím v neděli,ale budu muset jet do BILLY 3 km koupit tu cibulku .Ale už se těším jak si pochutnáme.Ahojky Alena F.

      13.11.2009 16:45:53

    • honpaj
      honpaj

      Dneska jsem vyzkoušela udělat kotlety podle Vašeho receptu a jsou výborné.Recept snadný a výsledek vynikající.

      01.11.2009 12:53:20


    • Naďka
      Naďka

      správné hodnocení

      jedna hvězdička-to je omyl, dávám hvězdiček 5 !

      29.10.2009 12:55:37

      • Jarka-P
        Jarka-P

        Re: správné hodnocení

        Díky, to je vpořádku, hlavně že vám chutnalo, ráda tento pokrm připravuji a má úspěch. Klidně ho vyzkoušejte i z kuřátka.. :o)) zdravím Jarka. P.

        29.10.2009 13:32:33


    Nalezeno receptů: 5

    Přidat příspěvek k receptu Marinované vepřové plátky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.