Recept na vepřové maso se zvláštní chutí, netradiční přílohou a delikátní omáčkou.
600 g | vepřová pečeně bez kosti |
na obalení | |
---|---|
100 g | olej |
tymián | |
hořčice | |
rozmarýn | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř | |
omáčka | |
80 g | máslo |
10 lžic | mléko |
8 lžic | smetana |
30 g | hladká mouka |
80 g | nastrouhaný křen |
salát | |
majoránka | |
150 g | žampiony |
1 svazek | lahůdková cibulka |
200 g | vařené kroupy |
autor viluš
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena