reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Marinované vepřové maso

Recept na dobře naložené maso.


  • 4,0

    4 4
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

marináda

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 529 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

21. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku

21. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Postup přípravy

Rozpis je na 1/2 kg vepřového masa. Maso nakrájíme na kostky 2 x 2 cm velké, promícháme s kořením, solí nakrájenou cibulí, žloutky, olejem a maizenou. Takto připravené maso dáme do misky a necháme 24 hodin uležet v chladu.

Druhý den marinované vepřové maso osmahneme, stačí zprudka 3 minuty po každé straně v hodně rozpáleném tuku.

Marinované vepřové maso podáváme k nesolené rýži, aby vynikla chuť masa a koření.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Marinované vepřové maso

    Celkový počet komentářů: 4
    • Martin Brožek
      Martin Brožek

      Recept se mi nelíbí

      Velké zklamání! 2/10<br/> <br/> Maso jsem naložil přesně podle receptu (kromě maziene tak jsem tam dal solamyl).<br/> <br/> Po usmažení masa na pánvičce jsem ochutnal a nemohl jsem uvěřit chuti maso bylo přesolené a pomalu nepoživatelné 2/10. (Striktně jsem se držel receptu) Maso zpracuji a využiji k dovaření jiného receptu napr.: rizoto. (Škoda masa)<br/> <br/> Vřele nedoporučuji ale jak se říká 100 lidí 100 chutí.<br/> <br/>

      11.06.2018 15:16:56

    • Jan
      Jan

      Komentář k receptu Marinované vepřové maso

      Připravuji maso podle tohoto receptu už asi 25 let a ještě se mi nestalo, že bych měl marinádu od cibule zhořklou, Souhlasím s tím, že v čínské kuchyni maggi nepoužívají, také dávám sojovou omáčku a přidávám i lžíci worchesterské omáčky. Sůl do marinády dávám normálně, navíc přidávám lžíci mletého cukru.
      Maso jedla spousta lidí, zatím si nikdo nestěžoval - právě naopak.

      23.12.2014 13:51:02

    • jaromír
      jaromír

      tak to nevař debile

      12.08.2013 14:55:08


    • Hecovatel
      Hecovatel

      to je paskvil !

      Maso,které se marinuje se solí až před přípravou ! V čínské kuchyni neznají maggi, ale sojovou omáčku. Kari je spíše v indické kuchyni-Cibule do marinády nepatří-zhořkne(2 cibule na 1/2kg masa je na guláš)! 2 lžíce maizeny maso "zabetonují" .
      NEDOPORUČUJI

      11.08.2013 11:30:23


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Marinované vepřové maso

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.