reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Marinované vepřové maso

Recept na dobře naložené maso.


  • 4,0

    4 4
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

marináda

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 596 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 854 hodnocení

Adventní čas, svátky a tradice 2.díl

7. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 693 hodnocení

Videorecept na hříšně dobré Bounty tyčinky - nepečené vánoční cukroví jen ze 3 surovin

6. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 176 hodnocení

Tajemství pletení vánočky

6. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 574 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 692 hodnocení

Recept na jemný vaječný likér krok za krokem

5. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 564 hodnocení

Vánoce diabetika: Jak si při dietě pochutnat?

5. 12. 2019

Postup přípravy

Rozpis je na 1/2 kg vepřového masa. Maso nakrájíme na kostky 2 x 2 cm velké, promícháme s kořením, solí nakrájenou cibulí, žloutky, olejem a maizenou. Takto připravené maso dáme do misky a necháme 24 hodin uležet v chladu.

Druhý den marinované vepřové maso osmahneme, stačí zprudka 3 minuty po každé straně v hodně rozpáleném tuku.

Marinované vepřové maso podáváme k nesolené rýži, aby vynikla chuť masa a koření.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Marinované vepřové maso

    Celkový počet komentářů: 4
    • Martin Brožek
      Martin Brožek

      Recept se mi nelíbí

      Velké zklamání! 2/10<br/> <br/> Maso jsem naložil přesně podle receptu (kromě maziene tak jsem tam dal solamyl).<br/> <br/> Po usmažení masa na pánvičce jsem ochutnal a nemohl jsem uvěřit chuti maso bylo přesolené a pomalu nepoživatelné 2/10. (Striktně jsem se držel receptu) Maso zpracuji a využiji k dovaření jiného receptu napr.: rizoto. (Škoda masa)<br/> <br/> Vřele nedoporučuji ale jak se říká 100 lidí 100 chutí.<br/> <br/>

      11.06.2018 15:16:56

    • Jan
      Jan

      Komentář k receptu Marinované vepřové maso

      Připravuji maso podle tohoto receptu už asi 25 let a ještě se mi nestalo, že bych měl marinádu od cibule zhořklou, Souhlasím s tím, že v čínské kuchyni maggi nepoužívají, také dávám sojovou omáčku a přidávám i lžíci worchesterské omáčky. Sůl do marinády dávám normálně, navíc přidávám lžíci mletého cukru.
      Maso jedla spousta lidí, zatím si nikdo nestěžoval - právě naopak.

      23.12.2014 13:51:02

    • jaromír
      jaromír

      tak to nevař debile

      12.08.2013 14:55:08


    • Hecovatel
      Hecovatel

      to je paskvil !

      Maso,které se marinuje se solí až před přípravou ! V čínské kuchyni neznají maggi, ale sojovou omáčku. Kari je spíše v indické kuchyni-Cibule do marinády nepatří-zhořkne(2 cibule na 1/2kg masa je na guláš)! 2 lžíce maizeny maso "zabetonují" .
      NEDOPORUČUJI

      11.08.2013 11:30:23


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Marinované vepřové maso

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.