reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

marináda

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 547 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

10+1 otázek: Odhalte ta nejškodlivější éčka v potravinách

19. 9. 2019

Postup přípravy

Z piva, medu, nasekaného tymiánu a čerstvě umletého pepře připravíme marinádu.

Vepřové koleno nasolíme a nařízneme až ke kosti, aby se marináda do masa dobře dostala. Koleno vložíme do hlubšího pekáčku, zalijeme marinádou a pod poklicí pečeme na 150 °C 3 hodiny.

Zatím si v pánvi (nejlépe wok) na oleji orestujeme cibuli nakrájenou nadrobno se slaninou nakrájenou na nudličky. Přidáme fazole z plechovky. Dobré jsou bílé v pikantní omáčce, ale záleží na tom, co máme rádi. A nakonec mražené fazolové lusky. Podusíme a dochutíme solí, pepřem a kečupem.

Marinované koleno podáváme na fazolích, pokrm dobře chutná s pečivem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Marinované vepřové koleno na fazolích

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.