reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Stroužky česneku oloupeme a nasekáme na kousky. Čerstvou petrželku nadrobno nakrájíme, stejně tak bazalku.

Omyjeme a okrájíme lilek. Na marinádu smícháme ocet, cukr, sůl a polovinu oleje. Přidáme směs bylinek a česneku. 

Plátky lilku opečeme po obou stranách dozlatova. Opečené lilky dáme do mísy a zalijeme narinádou, takto marinujene 2 hodiny.

Marinované lilky můžeme podávat s opečenou bagetou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Marinované lilky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.