reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Marinované kančí

Podle receptu můžeme připravit i kančí panenku nebo vepřovou kýtu.


  • 0

    0 0

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 625 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 884 hodnocení

Maso k uzení: Pochutnejte si na krkovici i slanině

25. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 630 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 711 hodnocení

Recept na kynuté buchty s povidly krok za krokem

24. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Luštěniny nás nabijí životní energií: Jak je snáz zařadit do jídelníčku?

23. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 577 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Domácí výroba uzenin - připravte si tu nejlepší klobásu, jakou jste kdy jedli!

22. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 584 hodnocení

Omáčky k dochucování salátů: Dodají jídlu šmrnc!

21. 1. 2020

Postup přípravy

Maso naklepeme a naložíme přes noc do marinády připravené ze sojové omáčky, marmelády, octa balsamico a bylinek. Rozmarýn můžeme z části nahradit lžící provensálských bylinek.

Druhý den maso zprudka opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji. Maso přemístíme do pekáčku a na pánev vlijeme marinádu. Necháme krátce probublat a vlijeme ji pod maso. Pekáček dáme na 30 minut do trouby vyhřáté na 220 °C.

Marinované kančí podáváme s pečenými brambory a zeleninovým salátem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Marinované kančí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.