reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Marinované buřty v majonéze

Výborné marinované buřty, které jsou dobré k pivu.


  • 4,6

    4,5 9
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Nejprve povaříme ingredience na marinádu. Dbáme na to, aby se vše dobře propojilo.

Potom si zvlášť do mísy nakrájíme buřty, okurku a cibuli. Přidáme majonézu. Na závěr k buřtům přidáme již udělanou marinádu a necháme 2 - 3 dny uležet.

Marinované buřty v majonéze jsou skvělou chuťovkou k pivu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Marinované buřty v majonéze

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.