reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Marinovaná čína s ořechy

Celkový počet komentářů: 4
  • Jarda
    Jarda

    Vaření je u mě pokus omyl ale vyzkoušet se má všechno tak jsem tu rádoby ČÍNU dal!!! a? super mě osobně chutnala a doma taky jen zelenina udělá hodně když je čerstvá nakonec vaření je jedna velká alchymie jinak dík a jistě vyskouším i jiné

    22.12.2012 10:40:02

  • Thomas Slezan
    Thomas Slezan

    Kuřečí maso po 24 hodinách naložení to musí bejt pěkně odporný bláto.

    10.07.2011 20:47:49

    • Jarda
      Jarda

      Re: HNUS!!!

      proto je tam psáno V LEDNIČE

      22.12.2012 10:42:11

    • sarhaa
      sarhaa

      Re: HNUS!!!

      Vážený Thomas Slezan !!!!! nevím, jak dlouho aktivně vaříte / mám pocit, že příspěvek napsal nějaký 12 letý smrad/, a taky nevím, kde kupujete kuřecí maso - to co vyhodí vietnamci na tržnici do popelnic ??????

      Kvalitní kuřecí maso / myslím ten dovozový shit z Polska a pod / vydrží v puštěné lednici v nálevu min 2- 3 dny bez jakékoliv újmy na kvalitě a chuti, a pokud se jedná o drůbež z klasického venkovského chovu / předpokládám, že ani nevíte, o čem mluvím /, takovou drůbež si můžete v chladnějších dnech zavěsit venku na balkoně či před domem jako bažanta či divokou kachnu i 2 týdny bez vykuchání, a drůbež "zraje".

      Jinak k té pitomině, co tu rádo by píšete - už nemám co říct, jenom, že o vaření víte patrně houby, a dál pište raději do blogů o volbě prezidenta, tam cokoliv napíšete, vždy najdete někoho, co bude kývat na jakoukoliv hovadinu.

      A prosím - už nikdy nevařte - mohl by jste si ublížit a to co uvaříte se asi stejně nedá jíst.

      22.12.2012 16:27:14

Nalezeno receptů: 4

Přidat příspěvek k receptu Marinovaná čína s ořechy

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.