reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Marinovaná čína s ořechy

Velice chutná čína, maso nakládáme předem.


  • 3,9

    3,8 7

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Videorecept: Úžasně jednoduchý ovocný drobenkáč

22. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 671 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 674 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky nebo na nudličky. Zeleninu očistíme a nasekáme najemno. Ořechy také nasekáme.

K masu přidáme ostatní suroviny a směs necháme 24 hodin v lednici uležet. Poté čínu s ořechy osmahneme na malém množství oleje, asi 15 minut. Pak marinovanou čínu s ořechy podlijeme bílím vínem a ještě tak 5 minut dusíme.

Marinovanou čínu s ořechy podáváme s chlebem, hranolky nebo americkými brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Marinovaná čína s ořechy

    Celkový počet komentářů: 4
    • Jarda
      Jarda

      Vaření je u mě pokus omyl ale vyzkoušet se má všechno tak jsem tu rádoby ČÍNU dal!!! a? super mě osobně chutnala a doma taky jen zelenina udělá hodně když je čerstvá nakonec vaření je jedna velká alchymie jinak dík a jistě vyskouším i jiné

      22.12.2012 10:40:02

    • Thomas Slezan
      Thomas Slezan

      Kuřečí maso po 24 hodinách naložení to musí bejt pěkně odporný bláto.

      10.07.2011 20:47:49

      • Jarda
        Jarda

        Re: HNUS!!!

        proto je tam psáno V LEDNIČE

        22.12.2012 10:42:11


      • sarhaa
        sarhaa

        Re: HNUS!!!

        Vážený Thomas Slezan !!!!! nevím, jak dlouho aktivně vaříte / mám pocit, že příspěvek napsal nějaký 12 letý smrad/, a taky nevím, kde kupujete kuřecí maso - to co vyhodí vietnamci na tržnici do popelnic ??????

        Kvalitní kuřecí maso / myslím ten dovozový shit z Polska a pod / vydrží v puštěné lednici v nálevu min 2- 3 dny bez jakékoliv újmy na kvalitě a chuti, a pokud se jedná o drůbež z klasického venkovského chovu / předpokládám, že ani nevíte, o čem mluvím /, takovou drůbež si můžete v chladnějších dnech zavěsit venku na balkoně či před domem jako bažanta či divokou kachnu i 2 týdny bez vykuchání, a drůbež "zraje".

        Jinak k té pitomině, co tu rádo by píšete - už nemám co říct, jenom, že o vaření víte patrně houby, a dál pište raději do blogů o volbě prezidenta, tam cokoliv napíšete, vždy najdete někoho, co bude kývat na jakoukoliv hovadinu.

        A prosím - už nikdy nevařte - mohl by jste si ublížit a to co uvaříte se asi stejně nedá jíst.

        22.12.2012 16:27:14


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Marinovaná čína s ořechy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.