reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Marinovaná čína s ořechy

Velice chutná čína, maso nakládáme předem.


  • 3,9

    3,8 7

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 543 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Přírodní lékárnička: Hlávkové zelí a jeho využití nejen v kuchyni

16. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 591 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 659 hodnocení

Jak žít s bezlepkovou dietou

16. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

14. 9. 2019

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostičky nebo na nudličky. Zeleninu očistíme a nasekáme najemno. Ořechy také nasekáme.

K masu přidáme ostatní suroviny a směs necháme 24 hodin v lednici uležet. Poté čínu s ořechy osmahneme na malém množství oleje, asi 15 minut. Pak marinovanou čínu s ořechy podlijeme bílím vínem a ještě tak 5 minut dusíme.

Marinovanou čínu s ořechy podáváme s chlebem, hranolky nebo americkými brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Marinovaná čína s ořechy

    Celkový počet komentářů: 4
    • Jarda
      Jarda

      Vaření je u mě pokus omyl ale vyzkoušet se má všechno tak jsem tu rádoby ČÍNU dal!!! a? super mě osobně chutnala a doma taky jen zelenina udělá hodně když je čerstvá nakonec vaření je jedna velká alchymie jinak dík a jistě vyskouším i jiné

      22.12.2012 10:40:02

    • Thomas Slezan
      Thomas Slezan

      Kuřečí maso po 24 hodinách naložení to musí bejt pěkně odporný bláto.

      10.07.2011 20:47:49

      • Jarda
        Jarda

        Re: HNUS!!!

        proto je tam psáno V LEDNIČE

        22.12.2012 10:42:11


      • sarhaa
        sarhaa

        Re: HNUS!!!

        Vážený Thomas Slezan !!!!! nevím, jak dlouho aktivně vaříte / mám pocit, že příspěvek napsal nějaký 12 letý smrad/, a taky nevím, kde kupujete kuřecí maso - to co vyhodí vietnamci na tržnici do popelnic ??????

        Kvalitní kuřecí maso / myslím ten dovozový shit z Polska a pod / vydrží v puštěné lednici v nálevu min 2- 3 dny bez jakékoliv újmy na kvalitě a chuti, a pokud se jedná o drůbež z klasického venkovského chovu / předpokládám, že ani nevíte, o čem mluvím /, takovou drůbež si můžete v chladnějších dnech zavěsit venku na balkoně či před domem jako bažanta či divokou kachnu i 2 týdny bez vykuchání, a drůbež "zraje".

        Jinak k té pitomině, co tu rádo by píšete - už nemám co říct, jenom, že o vaření víte patrně houby, a dál pište raději do blogů o volbě prezidenta, tam cokoliv napíšete, vždy najdete někoho, co bude kývat na jakoukoliv hovadinu.

        A prosím - už nikdy nevařte - mohl by jste si ublížit a to co uvaříte se asi stejně nedá jíst.

        22.12.2012 16:27:14


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Marinovaná čína s ořechy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.