Jednoduše připravená marináda s pivem na vepřové maso. Doporučuji marinovat alespoň 6 hodin před grilováním! Vyzkoušejte výborný recept!
Hodnocení
4.4
/ 5 (31x)
Chutnalo
1x
Ingredience
4 stroužky
česnek
1 ks
cibule
1 větvička
rozmarýn
0.5 ks
citron
1.5 sklenky
pivo
0.5 sklenky
olivový olej
5 špetek
mletý pepř
Postup přípravy
Střední cibuli s česnekem oloupeme. Do vhodné nádobky natrháme snítku rozmarýnu, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem. Přilijeme šťávu z citronu, olivový olej, pivo a čerstvě mletý pepř. Sůl vynecháme.
Suroviny na marinádu promícháme a vložíme plátky vepřového masa. Nádobku uzavřeme a necháme marinovat 6 hodin s občasným obracením.
Marináda na vepřové maso je ideální na grilování.