Marináda na vepřové maso

marináda | 1 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 2848x
Jednoduše připravená marináda s pivem na vepřové maso. Doporučuji marinovat alespoň 6 hodin před grilováním! Vyzkoušejte výborný recept!
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Střední cibuli s česnekem oloupeme. Do vhodné nádobky natrháme snítku rozmarýnu, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem. Přilijeme šťávu z citronu, olivový olej, pivo a čerstvě mletý pepř. Sůl vynecháme.

Suroviny na marinádu promícháme a vložíme plátky vepřového masa. Nádobku uzavřeme a necháme marinovat 6 hodin s občasným obracením.

Marináda na vepřové maso je ideální na grilování.

Samman autor receptu:

Marináda na vepřové maso

Počet přidaných receptů: 929

Ingredience

na porci

Recept Marináda na vepřové maso byl 16.07.2017 na 1. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,4
skvělý recept
28 hlasujících
  • Recept Marináda-vepřové maso - Marináda
  • Recept Marináda-vepřové maso - Marináda


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Marináda na vepřové maso

Přidat příspěvek k receptu Marináda na vepřové maso
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept