reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Marináda na vepřové maso

Marináda na vepřové maso

Jednoduše připravená marináda s pivem na vepřové maso. Doporučuji marinovat alespoň 6 hodin před grilováním! Vyzkoušejte výborný recept!


  • 4,4

    31×

    4,3 31

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 594 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 853 hodnocení

Tajemství pletení vánočky

6. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 613 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 693 hodnocení

Recept na jemný vaječný likér krok za krokem

5. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 176 hodnocení

Vánoce diabetika: Jak si při dietě pochutnat?

5. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 574 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 692 hodnocení

Bezkonkurenční medovníkové kuličky krok za krokem

4. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 273 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 563 hodnocení

Jak mlsají na Vánoce ve světě?

4. 12. 2019

Postup přípravy

Střední cibuli s česnekem oloupeme. Do vhodné nádobky natrháme snítku rozmarýnu, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem. Přilijeme šťávu z citronu, olivový olej, pivo a čerstvě mletý pepř. Sůl vynecháme.

Suroviny na marinádu promícháme a vložíme plátky vepřového masa. Nádobku uzavřeme a necháme marinovat 6 hodin s občasným obracením.

Marináda na vepřové maso je ideální na grilování.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Marináda na vepřové maso

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.