reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Marináda na vepřové maso

Marináda na vepřové maso

Jednoduše připravená marináda s pivem na vepřové maso. Doporučuji marinovat alespoň 6 hodin před grilováním! Vyzkoušejte výborný recept!


  • 4,4

    31×

    4,3 31

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Střední cibuli s česnekem oloupeme. Do vhodné nádobky natrháme snítku rozmarýnu, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem. Přilijeme šťávu z citronu, olivový olej, pivo a čerstvě mletý pepř. Sůl vynecháme.

Suroviny na marinádu promícháme a vložíme plátky vepřového masa. Nádobku uzavřeme a necháme marinovat 6 hodin s občasným obracením.

Marináda na vepřové maso je ideální na grilování.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Marináda na vepřové maso

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.