reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Marináda na křehké maso

Marináda na chuťově skvělé maso.


  • 4,7

    35×

    4,6 35
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Všechny ingredience na marinádu promícháme, soli použijeme 1 rovnou lžíci - ne vrchovatou.

Jednotlivé plátky masa v marinádě obalíme a dáme do hluboké mísy. Zbylou marinádou maso zalijeme. Překryjeme alobalem a přes noc uložíme do lednice.

Pak už jen křehké maso z marinády vyjmeme a upravíme podle libosti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Marináda na křehké maso

    Celkový počet komentářů: 8
    • ivca
      ivca

      Komentář k receptu Marináda na křehké maso

      cim bych mohla nahradit solamyl???dekuji za obě odpovědi.

      10.08.2013 20:32:19

      • Hecovatel
        Hecovatel

        Re: Komentář k receptu Marináda na křehké maso

        solamyl je škrob. Nahradit lze jakýmkoliv jiným potravinářským škrobem (bramborový nebo kukuřičný)

        11.08.2013 10:59:01

    • ivca
      ivca

      upect na přírodno?nebo jak vy......?

      10.08.2013 20:30:32


    • duda
      duda

      křehké maso

      velmi dobé chutnalo všem

      09.08.2013 19:34:34

    • Mikous
      Mikous

      Komentář k receptu Marináda na křehké maso

      Bohuzel jsem doma nenasel zazvor, ale i tak vyborne, krasne se rozpada na jazyku.

      Jen DOPORUCUJI jak uz zde psali, solit az na taliri!

      22.06.2013 12:23:53

    • Fenekl
      Fenekl

      Byste bez kečupu taky nedali ani ránu, co?
      Stejná blbost je i solení marinády - solí se před samotnou tepelnou úpravou.
      Zákon schválnosti - ti největší patlalová vystavují nejvíc "receptů".

      19.01.2011 17:21:11

      • Tuareg
        Tuareg

        Sůl vysušuje maso !!!

        Souhlas, když se maso nasolí a nechá přes noc odležet, sůl ho zkazí (vysuší). Solí se až těsně před tepelnou úpravou. Tak ale záleží, co máte za maso. Jestli máte nějaký křehčený steroidy napuštěný shit z Kauflandu nebo Albertu, tak je to jedno. Pokud ale máte kvalitní maso, je škoda neužít si pravý šťavnatý steak :-)

        10.05.2012 14:50:45

    • Evelyn
      Evelyn

      Co to jsou KŘEHKÉ masové plátky

      06.01.2009 11:15:01

    Nalezeno receptů: 8

    Přidat příspěvek k receptu Marináda na křehké maso

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.