Marcipán ze sušeného mléka

1 h 15 min | cukroví | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 123660x
Další z receptů na falešný marcipán.
Komentáře receptu 46
Uvařil jsem to (Recept vařilo 16 lidí)


Postup přípravy receptu

Máslo necháme změknout.

Do misky vsypeme cukr, sušené mléko a přidáme máslo. Zpracujeme lepivou hmotu, kterou ochutíme mandlovým aroma. Podle potřeby marcipán rozdělíme na kousky a obarvíme potravinářským barvivem.

Marcipán ze sušeného mléka můžeme použít ke tvorbě samotných cukrovinek nebo vytvářet malé ozdůbky. Lze jím plnit formičky, vyválet plát a vykrajovat nebo tvarovat ručně.

Michy autor receptu:

Marcipán ze sušeného mléka

Počet přidaných receptů: 3337

Ingredience

Vaše cena 4190 běžně 6350 Kč sleva 34 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,5
skvělý recept
134 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Marcipán ze sušeného mléka

Recept se nachází v 542 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 6010 receptů
Baboš
Moučniky 1672 receptů
paní makaková
Nepečené dezerty 27 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Marcipán ze sušeného mléka

Celkový počet komentářů: 10
  • Komentář k receptu Marcipán ze sušeného mléka Marcipán 21.08.2015 23:24:12

    Musím říct že marcipán je úplně na ..... .Jsou to jen vyhozené peníze a otřesný dort!!

  • Bílek Monika 22.12.2016 12:35:38

    Dobrý den, prosím Vás k čemu je ten bílek? V ingrediencích je, ale v postupu zakomponovaný není. Děkuji za odp.

    • Re: Bílek aneta 09.03.2017 16:16:15

      to je s tim pyplacka my pouzivame:susene mleko,cukr moucka,kapku oleje,dve male lzicky vody a michame to do sebe a mame marcipan

  • Komentář k receptu Marcipán ze sušeného mléka Kristýna 06.05.2016 11:45:22

    Tohle je nejlepší marcipan co znám, delavala nám ho takhle i Mamka kdyz jsme byli malí.. Jen min cukru.. A je to největší TOP!

  • Sušené mléko Ohledně suš. mléka 16.05.2014 17:24:18

    Dobrý den, chci se zeptat, dá se míso suš. mléka použit sušená smetana ?:) Děkuju za odpověˇ:)

    • Anet Magerová
      Re: Sušené mléko Anet Magerová 02.03.2016 21:24:08

      Dobrý den, zkoušela jsem to se sušenou smetanou a povedlo se to :D, akorát to bylo mírně ´´kyselejší´´, ale pokud přidáte cca. jednu pol. lžíci cukru, chutná naprosto skvěle! Jak už zde bylo zmíněno, není to určené na potahování dortů, nýbrž na modelování postaviček atd. Děkuji za super recept!!! :D

  • Komentář k receptu Marcipán ze sušeného mléka Tereza 03.02.2016 09:06:37

    Lidi,jste slepý? Pokud tim potahujete dorty,je to jen váš problem!
    Tenhle marcipan není na žádne potahování,ale na tvoření menších věcí.
    Já třeba kousek smícham s kakaem,a pak z toho vyrábim kloboučky na houbičky,ktere davam na nožičky z marcipanu bez kakaa..vypadá to krásně,děti to milujou..
    Jen mám teda recept trošku jinak : 160 g sušeného mléka,300 g cukr moučka, 80 g másla, 2 bílky, 20 kapek mandle(dávám více)
    :-)

  • recept 15.05.2015 12:29:00

    já ho dělala už několikrát a vždy se povedl.je lepší opravdu jen na tvarovaní.na potah nedoporučuju.Trošku se trhá.ale pokud víte,že se dosrta sní hned na druhý den tak to nevadí.:)

  • Komentář k receptu Marcipán ze sušeného mléka zaba40 28.01.2015 19:28:52

    Dobrej den všem TEN RECEPT NEDĚLEJTE JE OPRAVDU NA ....... akorád jsem to vyhodil a neeeee to není rukama.NEDĚLAT!!!!!

Nalezeno receptů: 46
|< << 12345 >> >|
Přidat příspěvek k receptu Marcipán ze sušeného mléka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept