reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Plechovky salka vložíme do tlakového hrnce a vaříme 60 - 90 minut. Po uvaření je odstavíme. Plechovky opatrně vyndáme a necháme vychladit. Neotvíráme je horké. Karamelová hmota by vytryskla a opařila by nás.

Z mléka, cukru a pudinkového prášku svaříme pudink podle návodu na obalu. Necháme je vychladnout. Jakmile je pudink studený, odstraníme škraloup. Karamel a pudink vlijeme do mixéru, přidáme rum a pár kapek mandlové tresti. Na 1 litr likéru asi 2 dl rumu.

Mandlový likér stočíme do lahví a necháme uležet. Likér podáváme vychlazený.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Mandlový likér

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.