Pro slavnostní chvíle si připravíme dezert plněný višněmi, přelitý teplou višňovou omáčkou a ozdobený šlehačkou
1 špetka | sůl |
3 ks | vejce |
300 ml | mléko |
50 g | mandle |
50 g | cukr krupice |
150 g | hladká mouka |
omáčka | |
---|---|
0.5 lžičky | skořice |
1 lžíce | solamyl |
2 lžíce | cukr krupice |
1 sklenka | višňový kompot (380g) |
na ozdobu | |
4 lžičky | pistácie |
1 balíček | vanilkový cukr |
1 kelímek | smetana ke šlehání |
podle potřeby | |
olej na smažení |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena