reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 549 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 817 hodnocení

Recept na kmínový chléb z domácí pekárny krok za krokem

23. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Postup přípravy

Krůtí prsní řízky mírně naklepeme a nakrájíme na nudličky. Z bílého vína se špetkou cukru, lžičkou koňaku a rozšlehaného vejce vyšleháme marinádu. Vložíme do ní krůtí nudličky a necháme je marinovat.

Anglickou slaninu v celku nakrájíme na kostičky. Ty rozškvaříme a přidáme loupané půlky mandlí. Slaninu i mandle vyjmeme. Na rozpáleném tuku osmahneme naložené maso, které osolíme, opepříme a dáme špetku pálivé papriky. K restovanému maso přidáme na tenká kolečka nakrájený pórek, posypeme vegetou. Po mírném osmahnutí dáme zpět slaninu a mandle a lijeme zbylou marinádu. Mandlové krůtí zvolna dusíme doměkka.

Mandlové krůtí podáváme s hranolky a s tatarskou omáčkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Mandlové krůtí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.