Srdíčka z mandlového těsta slepovaná máslovým mandlovým krémem. Recept na jemné vánoční cukroví.
krém | |
---|---|
150 g | máslo |
50 g | cukr moučka |
2 balíčky | vanilkový cukr |
20 ml | mandlový likér |
těsto | |
140 g | máslo |
2 ks | žloutek |
70 g | cukr moučka |
220 g | hladká mouka |
50 g | lupínky mandlí |
podle potřeby | |
mandle | |
tmavá čokoládová poleva |
autor Conny
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena