reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

1. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Maminčino kedlubnové zelí

Maminčino kedlubnové zelí

Jak využít kedlubny? Připravte si z nich výborné domácí zelí. Recept je velmi jednoduchý.


  • 4,8

    40×

    4,8 40
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Kedlubny oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Střední cibuli oloupeme a nakrájíme na velmi drobné kostičky.

Cibulku osmahneme na troše oleje, přidáme kedlubny, osolíme, opepříme a okmínujeme. Podlijeme vodou a asi 5 minut dusíme. Do základu na kedlubnové zelí přidáme najemno nastrouhané brambory a znovu dusíme asi 10 minut, až nám zelenina změkne.

Kedlubnové zelí nakonec dochutíme cukrem, octem a podle chuti můžeme ještě přisolit.

Maminčino kedlubnové zelí podáváme jako klasické zelí.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Maminčino kedlubnové zelí

    Celkový počet komentářů: 2

    • Jaroslava
      Jaroslava

      Kedlubnové zelí

      výborné doporučuji

      18.06.2019 10:10:54

    • Jaroslava
      Jaroslava

      Kedlubnové zelí

      Úžasné výborné chutné ,lepší než zelí klasické ,dá se jíst jen tak ,bez ničeho ,dopuručuju

      18.06.2019 10:09:15

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Maminčino kedlubnové zelí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.