reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Umyté a osušené maso nakrájíme na kostky a umeleme na masovém strojku najemno. Mezitím si připravíme pečivo (může být i tvrdší) - nakrájíme na plátky a namočíme do studené vody.

Umleté maso promícháme, přidáme vejce, sůl, jemně nakrájenou cibuli, trochu pepře, promnutou majoránku a pečivo, které jsme vymačkali a na prkénku nožem posekali najemno. Vše perfektně zpracujeme, solíme podle chuti, ale raději méně protože tam máme uzené maso. Utvoříme šišku, kterou dáme do vymazaného pekáče a potřeme rozšlehaným vejcem. Dáme péci do vyhřáté trouby a po utvoření slabé okurky, sekanou podlijeme trochou vody. Maminčinu sekanou pečeme zvolna podle velikosti šišky, ale max 1 hodinu.

Maminčinu sekanou podáváme s bramborovou kaší, vařeným či pečeným bramborem, ale také je výborná jenom s chlebem a tatarkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Maminčina sekaná

    Celkový počet komentářů: 3
    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Maminčina sekaná

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.