reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Makrely pečené s pórkem

Švédský recept na makrely s pórkem a koprem.


  • 2,9

    1 159×

    2,8 1159
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Postup přípravy

Makrely očistíme a nakrájíme na větší kousky. Cibuli a pórek očistíme a nasekáme nadrobno.

Zapékací misky vyložíme pečícím papírem a urovnáme na něj kousky makrel. Posypeme je cibulí s pórkem, poklademe snítkami kopru, zalijeme směsí oleje a octa a přiklopíme pokličkou. Makrely s pórkem pečeme přibližně půl hodiny ve vyhřáté troubě. Z pečených makrel odstraníme kopr.

Makrely pečené s pórkem posypeme čerstvým jemně nasekaným koprem a podáváme s brambory vařenými ve slupce.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Makrely pečené s pórkem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.