Vyzkoušejte recept na vynikající pomazánku na chlebíčky či jednohubky.
5 ks | vejce |
1 ks | cibule |
2 lžíce | hořčice plnotučná |
2 lžíce | tatarská omáčka |
1 ks | uzená makrela |
2 ks | smetanový tavený sýr |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř |
Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladit a oloupeme. Mezitím pečlivě obereme maso z makrely. Velkou cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Nakrájenou cibuli vložíme do mísy, přidáme tavený sýr a promícháme. Dále přidáme 2 lžíce tatarské omáčky a 2 lžíce hořčice. Podle potřeby a chuti pak přidáváme dále. Opět promícháme a přidáme vejce, která vidličkou rozmačkáme a vmícháme do pomazánkové hmoty. Po promíchání vmícháme do pomazánky maso z makrely. Nakonec makrelovou pomazánku osolíme a opepříme. Makrelovou pomazánku s taveným sýrem podáváme na různém pečivu podle chuti.
Silvestr může začít: Výběr nejlepších receptů na pomazánky
Top recepty na pomazánky, které užijeme při nejrůznějších slavnostních příležitostech, v tuto chvíli třeba k blížícím se oslavám příchodu nového roku. Vyzkoušejte ty nej recepty od klasické česnekové pomazánky, po vajíčkovou, rybí, ale i netradičně rajčatovou nebo z červené řepy.
Co takhle odstartovat nový rok pravidelným zařazováním pokrmů z rybího masa do svého menu, připravit si je nízkokaloricky a obohatit tak svůj jídelníček (nejen) při dietě?
autor Lukáš Dvořák
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena