Makový moučník

1 hod | moučník | 8 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 24657x
Velmi chutný moučník, který vyniká chutí máku a broskví.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Celá vejce vyšleháme s cukrem do pěny. Vmícháme olej a mléko. Nakonec vmícháme mouku s práškem do pečiva a nemletým mákem.

Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a poklademe ho na kostky pokrájenými broskvemi. Makový moučník pečeme v předem vyhřáté troubě na 160 °C přibližně 40 minut.

Upečený makový moučník nakrájíme, podle chuti ocukrujeme a můžeme podávat.

autor receptu:

Makový moučník

Počet přidaných receptů: 42

Ingredience

na porcí
4,8
skvělý recept
17 hlasujících
  • Recept Makový moučník - Všechno do kupy rozmíchané.
  • Recept Makový moučník - Těsto jsme vylily na plech.
  • Recept Makový moučník - Pokladly jsme ho broskvemi.
  • Recept Makový moučník - Už je upečený.
  • Recept Makový moučník - Dobrou chuť.


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Makový moučník

Přidat příspěvek k receptu Makový moučník
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept