reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso osolíme, semeleme a necháme přes noc stát v chladničce.

Druhý den maso znovu semeleme a přidáme mouku a vejce. Cibuli a česnek nasekáme nadrobno, osmahneme na oleji a vmícháme do masa. Maso opepříme, propracujeme a necháme 4 - 5 hodin odležet. Pak ručně nebo strojkem tvarujeme čevapčiči.

Připravené makedonské čevapčiči pečeme na roštu. Podáváme je s brambory, čerstvou zeleninou a hořčicí.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Makedonské čevapčiči

    Celkový počet komentářů: 2

    • zde
      zde

      titulek tam je

      text

      19.08.2004 13:31:38

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Makedonské čevapčiči

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.