Znáte francouzské madlenky? Využít na ně můžete formičky na pracny, oproti nim jsou však krásně nadýchané. Pečou se i bílé, úžasná je i tato čokoládová varianta. A nejlepší jsou čersvě upečené, jen se po nich zapráší.
těsto | |
---|---|
2 ks | vejce |
140 g | máslo |
15 g | kakao |
2 lžíce | med |
90 g | cukr krupice |
140 g | hladká mouka |
40 g | čokoláda 70% |
poleva | |
50 g | čokoláda |
na ozdobu | |
50 g | nasekané ořechy |
podle potřeby | |
máslo na vymazání formy |
autor Markéta v troubě
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena