reklama
hledat uživatel
       

Maďarský pstruh

Smažený a zároveň grilovaný pstruh. Okořeněný a potíraný máslem.


  • 4,0

    12×

    4 12
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na obalení

na ozdobu

na potření

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 700 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 935 hodnocení

Chcete začít jíst zdravěji? Se salátem z červené rýže a quinoy nešlápnete vedle

6. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 676 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 754 hodnocení

Jak mít hezké Velikonoce i v době karantény?

5. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Když dojde droždí, zachrání nás kvásek: Skvělé recepty na kváskové pečivo

4. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 741 hodnocení

Velikonoční pečení s dětmi: Tyhle sušenky ve tvaru zvířátek je budou bavit!

3. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 628 hodnocení

Velikonoce se blíží: Otestujte se, jak dobře znáte velikonoční zvyky

2. 4. 2020

Postup přípravy

Rozmrazeného pstruha důkladně oplachujeme ve studené vodě za neustálého masírování pod vodou - pro zbavení se rybího pachu (ruka nesmí na těle pstruha klouzat). Vydlabeme oči. Pstruha osolíme, opepříme zvenčí i zevnitř, poté důkladně obalíme hladkou moukou ze všech stran, nezapomeneme na vnitřek ryby.

Fritovací hrnec rozpálíme na 180 °C a na 5 minut pstruha ponoříme do oleje. Poté ho grilujeme na 220 °C dalších 5 min. Potíráme máslem. Po vyjmutí z grilu pstruha pokapeme citronem.

Maďarského pstruha podáváme se zeleninovou oblohou (očištěnou a nakrájenou paprikou), vařeným bramborem, bramborovou kaší nebo hranolky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Maďarský pstruh

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.