Recept na tradiční maďarskou sladkokyselou polévku s ostrou uzenou klobásou maďarského typu.
4 stroužky | česnek |
1 lžička | sůl |
1 ks | cibule |
1 lžíce | cukr krystal |
2 lžíce | polohrubá mouka |
1 svazeček | petrželová nať |
2 l | studená voda |
2 lžíce | mletá sladká paprika |
1 lžíce | pálivá mletá paprika |
250 ml | hustá zakysaná smetana |
0.5 lžičky | čerstvě mletý černý pepř |
2 lžičky | sušená majoránka |
4 lžíce | domácí vepřové sádlo |
250 g | velké strakaté suché fazole |
200 g | ostrá maďarská uzená klobása |
1 ks | kůže z uzené slaniny |
podle chuti | |
---|---|
ocet |
autor Libchen
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena