reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Luzernská polévka

Jedna z vyhlášených švýcarských polévek.


  • 3,0

    126×

    2,9 126
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Chléb a sýr nakrájíme na tenké plátky. Po vrstvách vše naskládáme do ohnivzdorné mísy, osolíme, okořeníme, přelijeme svařeným mlékem, přiklopíme a necháme přes noc stát.

Těsně před podáváním necháme dvakrát rychle přejít varem, ale nesmíme míchat, chléb ani sýr nesmí mít v žádném případě kašovitou konzistenci.

Cibule oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Na másle je opečeme dozlatova.

Luzernskou polévku rozdělíme na talíře a povrch ozdobíme kolečky opečené cibule.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Luzernská polévka

    Celkový počet komentářů: 1

    • Mr- Gábor
      Mr- Gábor

      Nevím, co jsem udělal blbě, ale mě to přišlo jako dobře ochucená šlichta pro prasata ???

      07.10.2012 14:32:15

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Luzernská polévka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.