reklama
hledat uživatel
       

Lukultská játra

Drůbeží játra podušená s žampiony jsou voňavá po trošce vína a v puse vám křupou arašídy.


  • 3,0

    718×

    2,9 718
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na tuku opečeme pokrájená játra, přidáme na plátky pokrájené žampiony, podlijeme vínem, opepříme a dusíme. Dochutíme kečupem a doplníme arašídy. Hotový pokrm osolíme a podáváme s rýží nebo brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Lukultská játra

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.