reklama
hledat uživatel
       

Lososový tatarák

Zkuste tuto lehkou, zdravou obměnu klasického tataráku z masa hovězího.


  • 3,2

    121×

    3,2 121
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Filet z lososa zbavíme kůže a odstraníme kosti, nejlépe pinzetou. Maso nakrájíme na malé kostičky.

Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, kapary posekáme nadrobno. Omytý kopr rozebereme na snítky a ty jemně pokrájíme. Dijónskou hořčici, olivový olej a šťávu z jednoho citronu v míse vyšleháme do hustšího krému. Ochutíme solí a pepřem.

Nakonec všechny ingredience smícháme dohromady a necháme dvě hodiny odležet v lednici.

Tatarák podáváme s opečenými toasty.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Lososový tatarák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.