reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Lososový tataráček

Lahodná chuťovka i pro nejvzácnějšího hosta.


  • 3,0

    145×

    3 145
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Lososa nakrájíme na drobné, asi půlcentimetrové kostičky.

Vybereme pár oliv pro chuť a i s cibulovou natí nasekáme nadrobno. Vše smícháme a podle chuti osolíme a opepříme. Poté směs zakápneme citronovou šťávou a olivovým olejem.

Lososový tataráček necháme chvilku uležet a můžeme podávat. Nesmíme zapomenout, že se jedná o pokrm ze syrového masa, takže jej neskladujeme dlouho.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Lososový tataráček

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.