reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Lososovitý pstruh smažený v česnekovém obalu

Recept na filety z losovitého pstruha smažené v strouhankovém těstíčku s česnekem a petrželkou. Rybu v křupaném obalu podáváme teplý jako hlavní chod s bramborem, ale chutná i za studena s oblíbeným dipem a zeleninovým salátem.


  • 4,1

    23×

    4,1 23
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

těstíčko



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 602 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 857 hodnocení

BLOG Rychlé Fit recepty: Mini medovníčky podle Blanky

14. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 696 hodnocení

Videorecept: Připravte si výborné tatrankové cukroví podle vítězky soutěže Cukrář roku!

14. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 178 hodnocení

Recept na vánoční vosí hnízda krok za krokem

13. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 575 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 695 hodnocení

Jak vybrat kapra?

12. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 566 hodnocení

Čajové pečivo na vánočním stole

12. 12. 2019

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme těstíčko na obalení ryby. Strouhanku promícháme se strouhanou citronovou a limetkovou kůrou, jogurtem, vejci, prolisovaným česnekem a nasekanou petrželkou. Vše osolíme, opepříme a zpracujeme v tužší těstíčko.

Filet z lososovitého pstruha i s kůží očistíme, nakrájíme na 3 - 4 porce a osolíme. Na rybu naneseme z obou stran těstíčko a zvolna osmažíme na oleji dorůžova. Osmažené porce ryby necháme na papírové utěrce okapat.

Smaženého pstruha v křupavém petrželovo-česnekovém obalu podáváme se šťouchaným bramborem a zeleninovými saláty.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Lososovitý pstruh smažený v česnekovém obalu

    Celkový počet komentářů: 3
    • Josef
      Josef

      copak je to za rybu

      recept výborný. Ale proč se tady píše o neexistující rybě? Pstruh lososovitý neexistuje. Pstruh patří do čeledi lososovitých, ale jedná se pstruha DUHOVÉHO. Pstruh lososovitý je obchodní název uměle přibarveného pstruha duhového.

      01.04.2019 09:21:20

    • Travič
      Travič

      Moc chutné

      jen bych doporučil méně česneku i citronové kůry, ztrácí se pak výborná chuť ryby.

      11.08.2016 20:59:22

    • nejtkovaromana
      nejtkovaromana

      Komentář k receptu Lososovitý pstruh smažený v česnekovém obalu

      Chuťově to bylo velice dobré, ale měla jsem trochu problém se zpracováním. Obal se mi k rybě nechtěl nějak dvakrát přilepit, lepil se mi spíš na ruce a tak jsem ho nakonec nanášela v plátcích a na závěr jsem ještě celý produkt obalila ve strouhance. Nicméně chuťově opravdu moc dobré.

      02.10.2015 17:07:23



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Lososovitý pstruh smažený v česnekovém obalu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.