reklama
hledat uživatel
       

Lososové podkovy

Recept na chutné lososové podkovy s bylinkovým máslem.


  • 3,9

    3,8 7
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 549 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Postup přípravy

Pokud máme mražené lososové podkovy, tak je den předem vytáhneme z mrazáku a necháme povolit v lednici. Podkovy osušíme a z obou stran osolíme a opepříme. Kůži na podkovách necháme.

Lososové podkovy vložíme na rozpálenou pánev s olejem a smažíme z každé strany asi 3 minuty. Ke konci dáme na každou podkovu trochu bylinkového másla a necháme rozpustit. Já bylinkového máslo připravuji tak, že si povolené máslo smíchám s kořením bylinkové máslo. Samozřejmě se dá připravit i z čerstvých bylinek.

Lososové podkovy podáváme například s pečeným bramborem jako hlavní chod.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Lososové podkovy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.