Lososové podkovy

15 min | hlavní chod | 4 porce | žádná kuchyně | recept zobrazen: 143x
Recept na chutné lososové podkovy s bylinkovým máslem.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Pokud máme mražené lososové podkovy, tak je den předem vytáhneme z mrazáku a necháme povolit v lednici. Podkovy osušíme a z obou stran osolíme a opepříme. Kůži na podkovách necháme.

Lososové podkovy vložíme na rozpálenou pánev s olejem a smažíme z každé strany asi 3 minuty. Ke konci dáme na každou podkovu trochu bylinkového másla a necháme rozpustit. Já bylinkového máslo připravuji tak, že si povolené máslo smíchám s kořením bylinkové máslo. Samozřejmě se dá připravit i z čerstvých bylinek.

Lososové podkovy podáváme například s pečeným bramborem jako hlavní chod.

autor receptu:

Lososové podkovy

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 3999 Kč sleva 30 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,8
dobrý recept
7 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Lososové podkovy

Recept se nachází v 6 kuchařkách
Zorňafa
1. aa-1 314 receptů
Rybičky pro tetu a spol
veraricna
Rybičky pro tetu a spol 1916 receptů
zjirousek
RYBY-LOSOS 172 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Lososové podkovy

Přidat příspěvek k receptu Lososové podkovy
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept