reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Nejdříve očistíme lososa, zbavíme ho kůže, vykostíme, osolíme a v páře uvaříme doměkka.

Vychladlého lososa nakrájíme na malé kousky. Dále na stejné kousky nakrájíme tyčinky Surimi. Takto připravené rybí suroviny smícháme a přelijeme citronovou šťávou, zakápneme olivovým olejem a necháme hodinu odležet.

Mezitím lehce spaříme špenátové listy, necháme vychladnout.

Smícháme majonézu se zakysanou smetanou, solí, bílým pepřem a koprem.
Připravíme si formu. Pěkně vypadá srnčí hřbet, nebo i jiné podlouhlé misky nádobky či formičky. Formu vytřeme olejem nebo ještě lépe vyložíme přilnavou folií a hustě poklademe spařenými listy špenátu. Připravíme želatinu.

Nyní opatrně smícháme rybí směs s majonézou a želatinou. Hmotu vlijeme do formy. Necháme ztuhnout.

Lososovou studenou pochoutku podáváme nakrájenou na úhledné kousky a zdobíme ledovým salátem s banketkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Lososová studená pochoutka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.