Pořádný kus lososa přeléváme na talíři pálivou wasabi omáčkou a zdobíme bylinkami. Recept pro slavnostní příležitost.
citron | |
hrubá sůl | |
wasabi křen | |
2 ks | filet z lososa s kůží |
omáčka | |
---|---|
2 ks | žloutek |
tymián | |
1 kelímek | smetana ke šlehání |
mletý barevný pepř | |
50 g | strouhaný eidam |
bylinková sůl | |
0.5 lžíce | nastrouhaný křen |
1 lžíce | wasabi křen |
na obalení | |
hladká mouka | |
podle potřeby | |
máslo a olivový olej |
autor Michy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena