reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Losos s hořčično-koprovou omáčkou

Losos s chutnou omáčkou - recept na dobrý oběd či večeři.


  • 4,9

    29×

    4,8 29
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Předehřejeme troubu na 200 °C.

Plech vyložíme pečícím papírem a zlehka ho potřeme rozpuštěným máslem. Rozložíme na něj plátky lososa a to kůží dolů. Filety namažeme utřeným česnekem, osolíme a opepříme.

Do misky dáme zakysanou smetanu, kopr, cibuli a hořčici. Vše důkladně promícháme, aby se omáčka dobře spojila. Dochutíme ji solí a pepřem. Zhruba třetinu koprové omáčky naneseme na filety, zbylou uložíme do lednice. A už dáme plech s rybami do trouby a pečeme asi 20 minut.

Křupavé filety servírujeme s vychlazenou omáčkou. Lososa s hořčično-koprovou omáčkou ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Losos s hořčično-koprovou omáčkou

    Celkový počet komentářů: 1

    • velelu
      velelu

      Vynikající!

      Dala jsem půl dijonské a půl krémžské hořčice a bylo to perfektní!
      Díky za recept.

      20.09.2015 16:54:41

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Losos s hořčično-koprovou omáčkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.