Jemné lososí masíčko dušené na víně, přidáváme do omáčky sušené švestky a mandle.
Hodnocení
3.0
/ 5 (688x)
Doba přípravy
35 min
Ingredience
- -
sůl
1 ks
cibule
50 g
mandle
50 g
švestky
2 dl
bílé víno
- -
olivový olej
2 lžíce
ocet vinný
- -
libeček
- -
oregano
600 g
losos
Postup přípravy
Porce lososa opečeme na jemně nakrájené cibulce a oleji, a to z obou stran. Podlijeme vínem a octem, přidáme trochu oregana a libečku, osolíme. Asi 5 minut povaříme, rybu i bylinky vyjmeme, do pánve dáme med, švestky, loupané mandle a vše povaříme. Sladkokyselou chuť dochutíme solí a omáčkou přelijeme porce masa.